Adrian Popescu , fotograf nunta , fotojurnalism , documentar

oferta foto nunta fotograf pret poze

Inspirat de un articol despre cât costă un fotograf de nuntă, mi-am refăcut oferta pentru 2012 si 2013. Locuri limitate, va încurajez sa mă contactaţi.

Click pentru a citi tot articolul »

Botez si Dragoste

Fotograf Botez, Fotografie Botez, Catolic, Sf. Iosif, Intercontinental, Sala Fortuna

Am participat la sfârşitul lunii Ianuarie la un Botez Catolic la Catedrala Sf. Iosif. Înainte de botez, am asistat la slujba de duminică unde mi-au fost reamintite cuvintele Apostolului Pavel:

Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.

Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.

Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii – se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;

Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.

Click pentru a citi tot articolul »

Viata e frumoasa

Sesiune foto, maternitate, insarcinata, Muzeul Satului

Viaţa chiar este frumoasă, dacă ştii de ce o trăieşti. Tocmai m-am întors dintr-o vizită , de la Raluca şi Mihai.
Petru are aproape 6 luni acum şi râde foarte mult :) ,  iar Raluca şi Mihai au renunţat la slujbe şi urmează să se mute departe, departe de Bucureşti.
O sa revin cu fotografii cu Petru şi după ce a ieşit din burtica, dar numai după ce se mută în noua lui casă mai aproape de natură.
Ah.. şi vor organiza tabere pentru copii, abia aştept să merg cu fetele mele acolo. :)

Sesiunea cu burtică a fost realizată la Muzeul Satului anul trecut. Raluca şi Mihai au venit puţin certaţi la întâlnire, dar s-au împăcat repede :) .

Click pentru a citi tot articolul »

omiedecuvinte.ro , o mie de cuvinte, fotografie de nunta, fotojurnalsim

Am revenit cu proiectul O mie de cuvinte . Acum împreună cu alţi 4 fotografi.

Click pentru a citi tot articolul »

Ajuta-l pe Ovidiu

Ovidiu , bolnav de cancer, are nevoie de ajutor

M-a impresionat proiectul lui Bogdan Dinca (Stelutele de mare) impreuna cu Isabela asa ca m-am hotarat sa-i ajut si eu cum pot.
Bogdan a fost plecat din Bucuresti o perioada asa ca am preluat eu cazul lui Ovidiu, care este internat la sectia de oncologie a spitalului M.S. Curie (Budimex).

Cuvintele sunt de prisos asa ca va rog sa-l ajutati daca puteti. Multumesc.

Click pentru a citi tot articolul »

I’m back

Nunta, Mirii danseaza primul dans, emotie

După o pauză de aproape un an, revin sper cu forţe proaspete :) .
Am introdus pe site oferta pentru anul 2010, la secţiunea info. În 2010 o sa iau aproximativ 10 nunţi aşa că aştept emailurile voastre cu nerăbdare. Vă sfătuiesc să citiţi acest mic ghid înainte de a începe emailul, cine ştie :) , poate răspunzând la acele întrebări o să descoperiţi ceva nebănuit.

Chiar dacă în 2009 nu am mai fotografiat nunţi, nu am putut să ratez nunta prietenului meu Relu Calotă, unde am jucat şi rolul de invitat, dar am şi fotografiat împreună cu bunul meu prieten Gabriel Constantin.
Click pentru a citi tot articolul »

In doi e mai bine..

Foto nunta Brasov

E mai bine…. asta dacă nu eşti genul singuratic :) . Voi încerca să vorbesc puţin despre avantajele unui al doilea fotograf atunci când se abordează stilul fotojurnalistic pentru a fotografia o nuntă.

Să eliminăm mai întâi dezavantajele. Singurul dezavantaj real al celui de-al doilea fotograf , din punctul de vedere al mirilor, este preţul, care de obicei creşte cu 30-70%, depinzând de cât de bun este al doilea fotograf.
Avantajele, însă, sunt multiple, după părerea mea. În primul rând, al doilea fotograf scade foarte mult riscul ca un moment important pentru miri să fie ratat. O pereche de ochi în plus nu strică niciodată. Apoi, un singur fotograf nu poate să fie în două locuri odată, ca de exemplu la pregătirea mirelui în timp ce fotografiază pregătirea miresei :) . Sunt alte situaţii când sunt multe persoane, locaţia este foarte mică şi un singur fotograf nu are mare libertate de mişcare. Atunci, al doilea fotograf poate să fie de un real ajutor, deoarece evenimentele nu se întâmplă doar în locuri predefinite.
Click pentru a citi tot articolul »

Pe când mă gândeam la ce o să scriu în acest post, deodată m-am simţit pe podium, cu o statuetă în mână, începând discursul de mulţumire :) . Deşi nu-mi doresc nici o statuetă :P doresc totuşi sa fac un mic discurs :) cu mulţumiri.

În primul rând le mulţumesc tuturor cuplurilor care au avut încredere în mine şi in viziunea mea. Începând din 2006 cu prima nuntă în Baia Mare (Erika si Bogdan) şi până la sfârşitul  lui 2008 am cunoscut multe cupluri pe care o să le ţin mereu, cu drag,  în amintire.
Click pentru a citi tot articolul »

Primesc prin August un telefon de la un domn de la “Libra Film” care mă anunţă că Tudor Giurgiu face un documentar despre nunţi, şi mi-a văzut siteul şi dacă doresc sa ne întâlnim pentru o eventuală colaborare. Sceptic din fire, având cunoştinţe şi de alte încercări jalnice de a aborda subiectul (vezi articol Cotidianul), l-am luat puţin la întrebări. Într-un final colaborarea nu s-a realizat.
Azi am văzut rezultatul pe HBO şi am luat la cunoştinţa şi despre siteul oficial.

Click pentru a citi tot articolul »

Stop, şi de la capăt

Sezonul pentru mine s-a încheiat de ceva timp dar, în ciuda acestui fapt, timp liber (de gândire) nu am avut foarte mult. Primesc multe cereri pentru anul 2009 aşa că a trebuit să mă opresc din inerţie şi să mă gândesc serios la ce voi face anul viitor.
Şi cum poţi să analizezi viitorul fără să nu stai puţin să recapitulezi trecutul şi prezentul :) ?
Click pentru a citi tot articolul »

Older Posts »